Siirry sisältöön
KotiVilla / 040 733 1864 / info@kotivilla.fi

Yhteystiedot

KotiVilla Oy
Mikonkatu 3 Li 18
28100 PORI

y-tunnus 2825832-9

 

Henkilökuntamme:

Ulla Väkiparta
AMK terveydenhoitaja, diabeteshoitaja, haavahoitaja
p. 040 733 1864
ulla.vakiparta@kotivilla.fi

 

”Olen empaattinen, rauhallinen, idearikas ja auttavainen. Parasta työssäni on ihanat asiakkaat, joiden vuoksi jaksan työssäni sekä tsemppaavat työkaverit. Olen opiskellut diabeteshoitajaksi ja haavahoitajaksi työni ohella. Muistisairaiden hoitaminen on lähellä sydäntäni. Ominta osaamistani ovat haavahoidot sekä kokonaisvaltainen hoitaminen. ”

Ulla Väkiparta

 

Heidi Latvakoski
Terveydenhoitaja

”Olen sosiaalinen, rauhallinen ja toiset huomioon ottava. Parasta työssäni ovat ihmiset, joita varten tätä työtä tehdään. Se kun näkee, että saa jonkun päivästä tehtyä edes vähän paremman ja saa aidon hymyn toisen huulille. Ominta osaamistani ovat injektion pistämiset, katetroinnit sekä kokonaisvaltainen hoitaminen. ”

 

Satu Kapanen
Lähihoitaja

”Olen sosiaalinen, iloinen, auttavainen ja lapsirakas ihminen. Parasta työssäni on ihanat asiakkaat, joita saan käydä auttamassa heidän tarpeidensa mukaan. Omaan laajan tiedon sekä taidon laboratorionäytteiden otossa. ”

 

Tea Varjus
Sairaanhoitaja

”Olen juuri valmistunut sairaanhoitajaksi. Tykästyin kotihoidon maailmaan jo toisessa harjoittelussani. Tulevaisuuden suunnitelmissa olisi käydä haavahoidon erikoistumisopinnot. Nautin työni vaihtelusta ja erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä, sekä heidän auttamisestaan. Olen luonteeltani iloinen ja sosiaalinen. ”

 

Hyvä KotiVillan asiakas

Otamme mielellämme palautettasi palveluistamme tästä:

www.kotivilla.fi/kysely

Kiitos!

 

 

Vieritä ylös