Siirry sisältöön
KotiVilla / 040 733 1864 / info@kotivilla.fi

Terveyspalveluja aidosti isolla sydämellä, ihmiseltä ihmiselle, varmasti ja luotettavasti.

Arjen jatkuminen kodin tutuissa puitteissa sairaudesta huolimatta on mahdollista, kun tukena on ammattitaitoinen kotisairaanhoitaja, fysioterapeutti sekä omalääkäri. Tarjoamme terveyspalveluja aidosti isolla sydämellä, ihmiseltä ihmiselle, varmasti ja luotettavasti.

Yleislääkärin sekä fysioterapeutin palveluja suoraan kotiisi, turvallisesti ja luotettavasti.

Palvelutarjontamme on laajentunut ja kauttamme saa myös fysioterapian sekä lääkärin palveluja kotiin. Voimme auttaa ja turvata kotona olemista nyt entistä paremmin. Yhteistyökumppaninamme toimii Porilainen Mediporin lääkäriasema. Aitoa porilaista terveydenhuollon osaamista vauvasta vaariin. Yleilääkärinä toimii Eeva-Maija Alvio.

Ikä tuo mukanaan erilaisia muutoksia kehoomme, lihaksistoon, liikkuvuuteen, luustoon sekä tasapainoon. Kuntoutuminen sairaalajaksoilta, lihasvoiman sekä tasapainon säilyminen ovat erityisen tärkeitä turvalliseen kotona pärjäämiseen. Kauttamme saakin nyt fysioterapian palveluita kotiin. Hän tarkistaa samalla, että kotona on turvallista olla ja neuvoo mahdollisten apuvälineiden hankkimisessa sekä opastaa hoitajia tai omaista tukemaan asiakasta oikeiden harjoitteiden tekemisessä. Lääkärin lähetteellä saat KELA korvauksen. Fysioterapeuttina toimii Nina Kivelä.

 

                                     

Vieritä ylös