Siirry sisältöön
KotiVilla / 040 733 1864 / info@kotivilla.fi

Verinäytteidenotto

Kotivillan hoitajat tulevat ottamaan verinäytteet kotiisi! Näytteiden ottaminen asiakkaalle tutussa ympäristössä, kotona, sopii piikkikammoisille, liikuntarajoitteisille sekä lapsiperheille helpottamaan kiireistä arkea. Nyt Korona aikana on entistä tärkeämpää pysyä kotona, hoitajamme ottavat näytteet kotona ja lääkäri saa tärkeät tiedot terveydestäsi.

Ammattitaitoiset hoitajamme kuuntelevat aina asiakkaiden yksilöllisiä tarpeita ja olemme läsnä näytteidenottotilanteissa. Hoitajamme ottavat näytteitä nopeallakin aikataululla. Hinnat sisältävät näytteenoton ( yksi tai useampi näyte) sekä kuljetuksen pyytävään laboratorioon. Laboratorionäytteiden otto kotona arkisin maksaa (1.9.-21 alkaen) 28€. Lisäksi veloitamme kilometrikorvauksen 5 km jälkeen KotiVillan toimistolta. Kilometrikorvaus on 0,50€/km.

 

1. Kun olet saanut lähetteen näytteenottoon lääkäriltäsi, soita meille ja tulemme ottamaan näytteet kotiisi. Omalääkärimme/etälääkärimme voi myös määrätä sinulle laboratorionlähetteen, niin halutessasi. Otamme myös nämä näytteet kotonasi.

2. Näytteet toimitetaan pyytävän yksikön laboratorioon.

3. Tulokset saat omalta lääkäriltäsi, omakannasta tai KotiVillan hoitajien kautta.

 

Muut laboratoriopalvelut:

  • Virtsanäytteidenotto (myös katetroimalla, hinta erikseen)
  • Muut laboratoriopalvelut (mm. ulostenäytteiden toimittaminen laboratorioon)
  • Haavasta bakteerinäytteet (hinta erikseen)

 

 

Vieritä ylös