Skip to content
KotiVilla / 040 733 1864 / info@kotivilla.fi

Liikkuva lääkäri- ja terveyspalvelu

KotiVillan liikkuva terveysklinikka tuo hoitajan ja lääkärin sinne, missä sairastat! Uudenlaiset terveyspalvelut Porissa. Ei enää pitkiä jonotusaikoja.

 

KotiVilla tuo terveydenhoitajan, yleislääkärin tai geriatrin juuri sinne, missä sinä olet. Välitämme aidosti ikääntyneen jaksamisesta ja turvallisesta kotona asumisesta.

Ei enää pitkiä odotusaikoja erikoislääkärin vastaanotolle. Hoitajamme tulee asiakkaan kotiin, tekee tarvittavat tutkimukset ja mahdolliset hoitotoimenpiteet. Tämän jälkeen, hoidon niin vaatiessa, otetaan yhteys geriatriin tai yleislääkäriin etäyhteyden avulla asiakkaan kotona. Hoitaja toimii lääkärin lisäkäsinä tilanteessa.  Saat hoito-ohjeet sekä lääkemääräykset ja avun omalta kotisohvalta käsin. Haemme lisäksi niin halutessasi, lääkkeet apteekista. Teemme muisti- ja ravitsemustestit kotona. Otamme lääkärin määräämät verikokeet kotona ja saat niistä vastaukset suoraan omalta hoitajaltasi tai lääkäriltäsi. Meillä asioit aina tutun hoitajan ja lääkärin kanssa!

 

LAPSET

Enää ei tarvitse lähteä sairaan lapsen kanssa lääkäriin, vaan terveydenhoitaja tulee kotiinne ja tekee tarvittavat alkututkimukset ja tarvittaessa otamme yhdessä etäyhteyden lääkäriin. Lääkäri antaa tarvittavat lääkemääräykset, hoito-ohjeet ja sairaslomatodistuksen. Mikäli lapsella on sairaskuluvakuutus, saatte haettua sieltä korvausta lääkärin palkkion osuudesta.

 

Liikkuva lääkäripalvelu Porissa

Scroll To Top