Siirry sisältöön
KotiVilla / 040 733 1864 / info@kotivilla.fi

Leikkauksen jälkeinen hoito

KotiVilla Oy:sta saa palveluita leikkauksen jälkeiseen hoitoon. Ammattitaitoinen henkilökunta seuraa leikkauksesta toipumista ja suorittaa hoidollisia toimenpiteitä.

Jo ennen leikkaukseen menemistä kannattaa miettiä minkälaisia palveluita mahdollisesti tarvitsee leikkauksen jälkeen. Oli kyse sitten isosta tai pienestä toimenpiteestä, voi lisäkädet sekä hoitajan tuoma turva olla tarpeen. Leikkauksesta toipuminen on aina yksilöllistä ja on hyvä, että osaava hoitaja on apunasi ja turvanasi.

Saattoapua leikkaukseen

KotiVillan hoitajat tulevat myös ns. saattajaksi. Leikkauksen jälkeen usein tarvitaan saattaja kotiin, joka on seurana kotimatkan sekä mahdollisesti seuraavan vuorokauden ajan. Saattaja vaaditaan heikentyneen toimintakyvyn vuoksi auttamaan askareissa sekä tarkkailemaan toimenpiteestä toipuvan kuntoa.

Kotihoito

Leikkauksesta riipppuen saat apua haavahoidossa, lääkehoisossa tai kotiaskareissa. Osaavat hoitajamme vaihtavat haavasidokset, ottavat tarvittavat laboratorionäytteet ja tekevät haavahoidot.  Silmäleikkauksen jälkeen, saat apua silmätippojen tiputuksiin osaavilta hoitajiltamme Tulehdusoireiden tai muun ongelman ilmaantuessa osaavat hoitajamme tekevät tarvittavat toimenpiteet kotona ja tarvittaessa ovat yhteydessä lääkäriin.

Leikkauksen jäkeinen kuntoutuminen

Leikkauksen ja sairaalahoidon jälkeen jokainen kaipaa jonkinlaista apua arjessa pärjäämiseen. KotiVillan leikkauksen jälkeiset palvelut mahdollistavat yksilöllisen hoivan sekä teveydenhoidon omassa kodissa. Hoitaja tarkkailee toimenpiteestä palautumista ammattilaisen näkökulmasta. Toimenpiteen jälkeinen kuntotuminen on hyvin tärkeää ja tähän on mahdollista saada myös apua kotiin, keskustele tästä hoitajan kanssa. Fysiterapeuttina toimii Nina Kivelä.

 

Vieritä ylös